Dr. Harry E. Coffman – Goed genoeg! Ontdek wie je werkelijk bent, www.ikbengoedgenoeg.nl

“Jolande is een geweldige schrijfster. Ik ontmoette haar in Nederland en vertelde haar hoe moeilijk het is om over jezelf te schrijven. Ze antwoordde: “Ik kom naar de VS voor een serie interviews. Ik luister naar uw levensverhaal, maak aantekeningen en stel vragen.

Lees meer

Dan ga ik terug naar huis en schrijf uw boek.” Dat is precies hoe het boek tot stand is gekomen. Zij schreef het. Er zijn maar weinig mensen die ik ken die mensen van hun woord zijn. Vanuit de grond van mijn hart zeg ik: Bedankt, Jolande!”

Ewout Suithoff, Hoofd Fondsenwerving en Communicatie, ZOA Apeldoorn zoa.nl

“Jolande  is sinds 2009 regelmatig ingezet als freelance tekstschrijver bij ZOA en wij zijn vooral enthousiast over de hoge mate van professionaliteit die o.a. zichtbaar is geworden bij de totstandkoming van ons 40-jarig jubileumboek. Jolandes specifieke rol was om vanuit visie (ZOA) te komen tot een

Lees meer

operationeel projectplan waarbinnen zij vervolgens de totale projectleiding op zich heeft genomen. Het resultaat, binnen de financiële kaders en het afgesproken tijdspad, is een kwalitatief goed en inhoudelijk sterk boek dat 40 jaar ZOA beschrijft. Complimenten! ZOA kan haar daarom ook van harte aanbevelen en zal haar in de toekomst zeker weer inzetten.”