Over Jolande​

Ik hou ervan om Gods liefde uit te delen: in de kerk, op straat en in mijn boeken

Ik vind het heel leuk om mensen te helpen Gods stem te verstaan en over ze te profeteren.

Jolande​

Vraag mij:

  • Als je een boek wil schrijven en hulp of advies nodig hebt
  • Als je een coach nodig hebt, bijvoorbeeld bij het begrijpen van je dromen.
  • Voor een inspirerende workshop of spreekbeurt in je (kinder)kerk of vrouwengroep.
  • Als je dichter bij Jezus wil komen of een aanraking nodig hebt van de liefde en kracht van God.

Destiny Publication: meer dan een uitgeverij

Om mijn boeken in eigen beheer te kunnen uitgeven, startte ik in 2012 uitgeverij Destiny Publication. Ieder boek dat ik uitbracht opende nieuwe mogelijkheden om Gods liefde uit de delen. Zo kreeg ik na mijn boek Je dromen begrijpen uitnodigingen om hierover te spreken en mensen te helpen de boodschappen te begrijpen die God ’s nachts in dromen spreekt.

Mijn boek Geschenken uit de tuin van God bracht me bij mensen die geïnteresseerd zijn in de eigenschappen van essentiële oliën, die al in de tijd van de Bijbel werden gebruikt. We begonnen met workshops rondom vrouwen uit de Bijbel en lieten vrouwen daarbij hun eigen parfumroller maken. Dit groeide uit tot een stroom van nieuwe activiteiten rondom ‘olie en de Bijbel’ en zo kreeg Destiny Publication er een tweede handelsnaam bij: Springs of Oil. Neem gerust een kijkje op mijn website springsofoil.com.    

Mijn nieuwste boek Echt Jezus is een boek voor kinderen die willen profeteren, zieken genezen en andere wonderen doen, zoals Jezus. Ik kijk ernaar uit om een nieuwe generatie op te zien staan in de liefde en kracht van de Heilige Geest.

Winkelwagen
Scroll naar boven